Гърция не е виждала такъв студ и сняг! Буквално цялата

...
Гърция не е виждала такъв студ и сняг! Буквално цялата
Коментари Харесай

Гърция не е виждала такъв студ!

Гърция не е виждала подобен мраз и сняг! Буквално цялата страна е под блокаж заради тежката зимна конюнктура. Днес там е неработен ден. Бурята Елпида минава през Гърция и през днешния ден се чака още веднъж изобилен снеговалеж. Затворени са учебните заведения, имунизационните центрове, банките и някои магазини, които не оферират артикули от първа нужда.

Влаковете и рейсовете бяха спрени от придвижване. Полетите се чака да бъдат обновени едвам на следващия ден. Гръцкият авиопревозвач " Егейски авиолинии " пък през вчерашния ден анулира съвсем всички полети и предизвести, че през днешния ден се чакат нарушавания в трафика. 

Снимки, предоставени от Meteo Balkans, демонстрират тежката снежна конюнктура в страната. Явлението е необичайност за южната страна, само че за втора година тя е връхлетяна от снежни стихии.

Според Националната метеорологчна работа (ЕМИ) главните характерности на втората вълна ще бъдат доста ниските температури, мощният снеговалеж даже и в равнинните региони в Северна и Източна Гърция, както и на егейските острови. В региона се чакат и северни ветрове от 8 и 9 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР