Garmin представи четвъртата версия на фитнес гривната Vivofit.Устройството е характерно

...
Garmin представи четвъртата версия на фитнес гривната Vivofit.Устройството е характерно
Коментари Харесай

Фитнес гривната Garmin Vivofit 4 може да работи 1 година дори с включен цветен дисплей

Garmin показа четвъртата версия на фитнес гривната Vivofit.
Устройството е особено на първо място със своя пъстър екран с резолюция 88х88 пиксела, който е непрекъснато включен. Но даже и с непрестанно светещ екран, самостоятелната работа на новата фитнес гривна е до една година с две SR43 акумулатори.

Vivofit 4 е водоустойчива и има вграден крачкомер. Благодарение на функционалността Move IQ, устройството може да дефинира вида на интензивността – тичане, каране на велосипед, плуване и така нататък Цялата събрана информация може да се подава към смарт телефон, който да води подробна статистика, да проучва тренировките и да следи достиженията. Гривната работи с Android и iOS мобилни устройства, като се свързва с тях посредством безжична Bluetooth връзка. Гривната може да съхранява във вградената памет данните за тренировките от последните 4 седмици.



Интересна е функционалността Toe-to-Toe, благодарение на която могат да се провеждат надпревари сред хора с сложена Vivofit 4. Защитата от вода е от клас 5ATM и устройството без проблеми може да се употребява под душа или при плуване.

Фитнес гривната Garmin Vivofit 4 към този момент се предлага от интернет магазините и може да бъде закупена от Amazon при цена $80, което е с $20 по-евтино от предходния модел.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР