Гари Олдман вероятно е имал по-добри дни, тъй като е

...
Гари Олдман вероятно е имал по-добри дни, тъй като е
Коментари Харесай

Разрошената холивудска легенда изглежда неузнаваема, докато черното му такси се разваля в дъжда в Лондон

Гари Олдман евентуално е имал по-добри дни, защото е останал изправен пред проливния дъжд в Лондон след повредата на черното такси, в което се е возил.

65-годишната холивудска легенда е в столицата, с цел да продължи фотосите на нова поредност от трилър сериала на Apple TV+ „ Slow Horses “, който се оказа сполучлив при рецензията и беше номиниран за пет BAFTA, печелейки два от тях. Гари играе Джаксън Ламб в комедийната шпионска драма.

Късметът на Гари изчезна в четвъртък, когато черното му такси се повреди и го остави да се изправи против стихиите, единствено с яке и шал, с цел да го защищити от дъжда. За благополучие един чадър се появи относително бързо и Гари беше цялостен с усмивки, когато му беше предоставена опцията да се скрие от проливния дъжд.

Успехът на Slow Horses идва на фона на това, че Гари даде почтено мнение за своя ред франчайза Хари Потър, в който той разказва ролята си на Сириус Блек като " посредствена " и че е можел да направи повече с ролята. Той признава, че му се и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР