Гари Невил оценява Ливърпул, Манчестър Сити, Арсенал, Манчестър Юнайтед, Тотнъм

...
Гари Невил оценява Ливърпул, Манчестър Сити, Арсенал, Манчестър Юнайтед, Тотнъм
Коментари Харесай

Присъдата на Гари Невил за Ливърпул, Сити, Арсенал, Юнайтед, Тотнъм и Челси

Гари Невил прави оценка Ливърпул, Манчестър Сити, Арсенал, Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси преди подновяването на борбата във Висшата лига. Екшънът с най-хубаво качество се възобновява този уикенд след интернационалната пауза и специалистът на Sky Sports произнесе думите си за тимовете, които приключиха в топ шест през предишния сезон, оценявайки стартовете им през новата акцията. Прочетете за вижданията му за евентуална купа на Ливърпул, евентуалния проблем на Ман Сити, обещаващия старт на Арсенал при Унай Емери, възобновяване на Ман Юнайтед на Оле Гунар Солскяер и сложните стартове за " шпорите " и Челси.

Ливърпул: Гледахте ги в мача против Бърнли и те не бяха блестящи през първите 20 минути, само че те отиват и получават гол, а по-късно и втори гол. Защитният метод е верен, атакуващият вал е верен, а полузащитата наподобява солидна и опитна. Те са тим, който е запазил равнището от предходната година и са подготвени отново да се борят за купата.

Манчестър Сити: Ако контузията на Аймерик Лапорт е сериозна, това е огромен проблем за Сити. Преди няколко седмици споделих, че се мъча да схвана за какво Сити не притегли Хари Магуайър, когато Винсент Компани напуща клуба. Мислех, че Компани им завоюва лигата в последните 10 мача от предишния сезон, когато той игра във всички тези мачове. Забравете момента на Лестър, който беше просто зрелищен. Мислех, че неговата форма ги държи дружно в миг, когато Ливърпул упражнява напън. Мисля, че това ще коства точки от Сити. За да бъдем обективни, в света няма по-добър в треньорската специалност сега от Пеп Гуардиола.

Арсенал: Мисля, че имаха положителни моменти в тяхната игра при тяхното проваляне в Ливърпул. Говорихме за вратаря, за грешките на Берд Лено. Не му имам вяра напълно. Не мисля, че той е покрай класата на другите най-хубави вратари, които имаме във Висшата лига. Можем да спорим, че Ектор Белерин би трябвало да се върне, Роб Холдинг би трябвало да се върне, а Киеран Тиърни също би трябвало да се върне, с цел да може четиримата в отбрана да бъдат уверени. Емери би трябвало да откри подобаващ централен бранител, който да води отбраната на " артилеристите ".

Манчестър Юнайтед: Когато имате млад тим като този на Манчестър Юнайтед - има доста играчи, които се развиват и се пробват да се усъвършенстват - мисля, че те ще стартират с положителните резултати, когато подобрят предстявянето си в играта. Мисля, че се оправиха добре против Саутхамптън, само че просто нямат оня основен детайл, който да им разреши да видят играта и да завоюват играта. Има разочаровани почитатели на Юнайтед поради мястото, което заемаше клубът. Все още почитателите помнят огромните триумфи при сър Алекс Фъргюсън, само че към този момент са минали шест или седем години от този момент. Изглежда, че играят по верния метод. Виждате Даниел Джеймс да вкарва и виждате метода, по който се пробват да играят. Стилът е верен. Но към момента има доста дълъг път и той ще бъде неравномерен.

Тотнъм: Равенството с Арсенал беше огромен миг за " шпорите ". В началото на мача имаше детайл на напън към Тотнъм във връзка с Маурисио Почетино. Имаше оферти, че съблекалнята не беше напълно такава, каквато би трябвало да бъде, когато през последните три или четири години видяхте най-съвършената естетика сред управител и играчи.

Челси: Също като Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед, мисля, че същото е и за Франк Лампард в Челси. Виждаме Лампард се пробва да промени машината, която бе Челси през последните 15 години. Те са били физическа машина, която е имала този опит. Винаги сте гледали Челси и сте мислили, че те знаят какво вършат. Те са мъдри, те са зрели. Гледате този тим в този момент и той има по-малко опит. Той има по-малко познания и има повече младост и незрялост за него. С това идват множеството неточности и някои неприятни резултати. Лампард е млад управител, само че откакто взеха решение да го назначат, те би трябвало да му дадат нужното време, с цел да откри ритъма в тима. ФИЛИП ВЕНКОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР