Гари Невил, бивш капитан на Манчестър Юнайтед и настоящ анализатор

...
Гари Невил, бивш капитан на Манчестър Юнайтед и настоящ анализатор
Коментари Харесай

Невил: Това с Ерлинг Холанд е нечестно

Гари Невил, някогашен капитан на Манчестър Юнайтед и сегашен анализатор на Скай Спортс, съпостави Ерлинг Холанд със изверг от филми за Джеймс Бонд и съобщи, че сега никой не знае по какъв начин да опази норвежеца. Нападателят има единствено седем мача за Манчестър Сити след прехвърлянето си от Борусия Дортмунд, само че към този момент заби 10 попадения. " Това с Ерлинг Холанд просто наподобява непочтено. Като дребен гледах във филми за Джеймс Бонд един воин, наименуван " Челюсти ". 
 Холанд закръгли сметката си на 10 гола, само че Манчестър Сити пропусна шанса да излезе на върха Холанд закръгли сметката си на 10 гола, само че Манчестър Сити пропусна шанса да излезе на върха
Той беше висок към 220 сантиметра, вдигаше хора във въздуха и ги размазваше на пода. С Холанд против бранители наподобява съвсем същото. Кара те да си мислиш, че против него няма по какъв начин да се играе. Как въобще да се оправиш с подобен човек в наказателното поле? ", съобщи Невил в епизод от персоналния си подкаст, представен от " Скай Спортс ". " Манчестър Сити ще удължи доста кариерата му, защото техният жанр му пасва идеално. Всичките тези пасове те объркват и просто в един миг той ще ти избяга. 

" Изключително впечатлен съм от него, той е един от двамата или трима най-хубави в света сега. Обикновено тези футболисти вървят в Пари Сен Жермен, Реал Мадрид или Барселона. Едно време, когато играчи като Кристиано Роналдо или Тиери Анри бяха най-хубавите в света, те не бяха привлечени като такива от Юнайтед и Арсенал. Те се развиха в тези тимове и доближиха върха с тях. " Този човек мигновено е претендент за " Златната топка " и наподобява като най-хубавия футболист в света. Това е впечатляващо и от дълго време не се е случвало във Висшата лига ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР