Гари Линекер взе страната на Върджил ван Дайк в спора

...
Гари Линекер взе страната на Върджил ван Дайк в спора
Коментари Харесай

Гари Линекер взе страна в арогантния спор с Върджил ван Дайк срещу Рой Кийн с остър удар

Гари Линекер взе страната на Върджил ван Дайк в разногласието за тактиката, която Манчестър Юнайтед употребява против Ливърпул.

Юнайтед удържа Червените до нулево тъждество на Анфийлд в неделя, като Ван Дайк настояваше, че не са играли за победа в мача. Но рецензиите на холандеца към противниците му провокираха гневна реакция от именития капитан на Юнайтед Рой Кийн.

Ирландецът упрекна капитана на Ливърпул, че е " нахален " с възгледите си по отношение на тактиката, направена от Ерик загар Хаг. Но някогашната звезда на Барселона Линекер в този момент наподобява поддържа Ван Дайк, заклеймявайки Юнайтед „ тим от Втора лига “ поради метода им към играта.

„ Това беше мокър сквиб, нали? Нямаше подобаващ късмет в играта. Единственото, което ми хареса в мача, беше да виждам прекосяването на Трент “, сподели Линекер пред The ​​Rest is Football podcast, когато приказва за мач.

„ Получих известие от мой другар, подкрепящ Манчестър Юнайтед, той сподели: „ Стигна се дотук, връхната точка на мача е да виждам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР