Гарет Бейл вероятно ще се завърне в Реал Мадрид след

...
Гарет Бейл вероятно ще се завърне в Реал Мадрид след
Коментари Харесай

Гарет Бейл: Трябва да се върна в Реал Мадрид, когато наемът ми в Тотнъм приключи

Гарет Бейл евентуално ще се завърне в Реал Мадрид след интервала си като преотстъпен в Тотнъм, съобщи уелският национал. Нападателят отхвърли да се е държал неуважително към лондонския клуб. 31-годишният Бейл беше подложен на критика след изявлението си, че няма никакъв късмет да остане при " шпорите " и след лятото.

" Очевидно договорът ми споделя, че през идващия сезон би трябвало да се завърна в Реал Мадрид. Не считам, че с това изявление съм се държал неуважително към някого. Трябва да направя тъкмо това, тъй като имам подписан контракт ", съобщи Бейл преди квалификационния мач за Мондиал 2022 сред Уелс и Чехия.

" Реал Мадрид държи моите права. Съгласих се да играя в Тотнъм до края на сезона и по-късно би трябвало да се завърна. Това са проектите ми. Напуснах Мадрид, тъй като желаех да играя по-често и да се любувам на футбола. Когато се завърна в Реал Мадрид, нещата може да стартират още веднъж. Все още съм напълно концентриран върху сегашния шампионат. Надявам се на мощен край на сезона с Тотнъм. Сега не би трябвало да се тормозя за нищо ", сподели още нападателят, който има 10 гола в 25 мача във всички шампионати през акцията.

Гарет Бейл мина от Тотнъм в Реал Мадрид през 2013 година за 100 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР