Гарет Бейл отбеляза два гола изведе Уелс до победа над

...
Гарет Бейл отбеляза два гола изведе Уелс до победа над
Коментари Харесай

Гарет Бейл: Всички знаем кой е истинският паразит

Гарет Бейл означи два гола изведе Уелс до победа над Австрия в полуфиналния квалификационен кръг за Световното състезание. Бейл, който е изиграл единствено пет мача за Реал този сезон, не е в тима поради чести травми, а когато е здрав не получава късмет от треньора Карло Анчелоти.

Вестник " Марка ", който е непосредствен до Реал, назова Бейл " паразит, който смуче кръв и пари " преди мача Уелс-Австрия.

" Марка " атакува Гарет Бейл: Уелски паразит! Смуче кръв и пари от Реал (Мадрид)

Медиите в Испания нападнаха крилото на Реал (Мадрид)

Най-добрият уелсец изначало не пожела да разяснява текста в " Марка ", само че не устоя.

" В ера, когато хората протягат ръка на живота си поради безмилостните медии, желая да знам кой държи публицистите и медиите виновни за писането на омразни публикации. За благополучие, откогато съм на обществено място, развих способността да пренебрегвам написаното ", сподели Бейл.

" Паразитът " Бейл захапа " Марка ": Трябва да се срамувате от себе си!

Нападателят вкара и двата гола за успеха на Уелс над Австрия с 2:1

" Медиите чакат спортистите да имат супер сили. Когато сме сполучливи, не ни хвалят, само че когато не се получава, медиите провокират яд и неодобрение измежду почитателите. Ежедневният напън върху спортистите е голям, отрицателното медийно въздействие може да тласне човек в пропастта ", сподели Бейл, изпращайки непосредствено известие до " Марка ".

" Ето за какво желая да се възползвам от тази опция и да прикани за смяна. Всички знаем кой е същинският паразит. ", сподели още Бейл.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР