Гарет Бейл е най-горещата тема в Уелс от дните на

...
Гарет Бейл е най-горещата тема в Уелс от дните на
Коментари Харесай

Спрягат Нюкасъл и Рома за трансфер на Гарет Бейл

Гарет Бейл е най-горещата тематика в Уелс от дните на Райън Гигс насам и това е напълно разумно. Нападателят публично ще се раздели с Реал Мадрид след 2 седмици, а упоритостта му да играе на Световното в Катар може и да му завоюва още един сериозен контракт преди дефинитивно да окачи бутонките. Британският таблоид The Sun твърди, че Нюкасъл Юнайтед и Рома се интересуват от услугите му.

32-годишният Бейл имаше интервал, в който доминираше по крилата из Европа. Точно това му завоюва мултимилионния контракт с „ кралския клуб “, въпреки и в следствие да си изпати от ниската самодисциплина.

Жозе Моуриньо потвърждава в Рим, че знае по какъв начин да възражда гении. Достатъчно е да забележим развиването на Хенрик Мхитарян, Крис Смолинг и Тами Ейбрахам, с цел да забележим, че „ Специалния “ си схваща от работата.

Еди Хол пък продължава да гради основите на „ Сейнт Джеймсис Парк “ за най-амбициозния футболен план от Манчестър Сити и ПСЖ насам. Той несъмнено има потребност от потвърдени фигури, като Бейл, с цел да може да въвлече „ свраките “ в битката за местата в евротурнирите.

Най-достоверни обаче си остават слуховете, че Гарет Бейл ще заиграе за малко в Кардиф, защото самичък признава, че възнамерява да се отдръпна от футбола. Най-важното в този момент му е да поддържа задоволително добра физическа форма за Мондиала през зимата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР