Гарет Бейл е на крачка от завръщане в Тотнъм. През

...
Гарет Бейл е на крачка от завръщане в Тотнъм. През
Коментари Харесай

Агентът на Гарет Бейл: Преговаряме с Тотнъм

Гарет Бейл е на крачка от завръщане в Тотнъм. През последните години нееднократно в медиите са се появявали информации, че уелсецът може още веднъж да облече екипа на " шпорите ", само че този път има удостоверение от неговия сътрудник Джонатан Барнет, че се водят договаряния с Реал Мадрид и шансът да се стигне до договорка е огромен.

" Гарет обича Тотнъм. Водим договаряния. Това е тимът, в който той желае да играе ", съобщи Барнет пред BBC.

Като разменна монета може да бъде употребен Деле Али, който да се озове на " Сантиаго Бернабеу ". От Реал са подготвени да пуснат Бейл чартърен в Тотнъм и да продължат да заплащат половината от заплатата му, която е 600 000 паунда на седмица. Дели Али също ще е със статут на преотстъпен, само че кралският клуб ще покрива напълно неговото заплащане.

Подобен вид устройва Тотнъм. " Шпорите " биха се затруднили да заплащат по 300 000 седмично на Бейл, само че в случай че се разделят с Али, това ще им обезпечи половината от нужните средства. Съществува и опция двата клуба да си разменят футболистите с непрекъснати прехвърляния, само че тогава Реал ще би трябвало да доплати.

Президентът на Тотнъм Даниел Леви доста желае да види Бейл още веднъж в тима. Жозе Моуриньо също би се зарадвал на идването на уелсеца, който прекара 6 години на Уайт Харт Лейн " преди да бъде продаден на Реал през 2013-а. Тогава мадридчани купиха крилото за рекордните по това време 100 млн. евро, а в този момент са подготвени да го продадат за пет пъти по-малка сума.

Договорът на Бейл с Реал Мадрид е до 2022 година, само че Зинедин Зидан е безапелационен в желанието си да не разчита на него. Манчестър Юнайтед също се интересуваше от уелсеца, само че той е решил да се върне в Тотнъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР