Гърдите на средностатистическата европейка са се увеличили приблизително с три

...
Гърдите на средностатистическата европейка са се увеличили приблизително с три
Коментари Харесай

Българките и унгарките са с най-пищни деколтета

Гърдите на средностатистическата европейка са се нараснали почти с три размера, до момента в който междинният размер на мъжките пениси е намалял с към 3 см през последните 50 години. Това демонстрират резултатите от проучване на английската компания Superdrug, в което са взели присъединяване към 1200 европейци и американци.

Мъжете имат междинен размер на пениса — 8,9 см и 16,2 см по време на ерекция. Мнозина от тях страдат от "синдрома на дребния пенис ". Това е един от главните психически проблеми, който, съгласно експерти, безпокои не по-малко от 55% от мъжкото население на планетата. Именно поради това доста мъже се подлагат на хирургически интервенции за увеличение на размера.

В същото време женските гърди са нараснали размера си три тъпи, като съгласно изследвамето българките и унгарките са дамите с най-пищни гръдни обиколки в Централна и Източна Европа.

Голяма част от европейците показват, че са удовлетворени от размера на мъжкото си достолепие, със приблизително слаб размер 8,9 см. Но има и такива, които декларират, че се усещат неловко и не са задоволени от мъжкото си достолепие.

Тези мъже, които се тормозят от дължината на пениса си постоянно страдат от така наречен "синдром на дребния пенис ", описвано от медицината като психически, а не като физически проблем. Той е по-разпространен измежду мъжете със междинен размер в сравнение с при тези с микропенис ( по-малък от 7 см).

Именно тази група, подтикната от боязън и неустановеност, подхваща хирургически намеси или приема съществени лекарства, с цел да повдигне самочувствието си.

Същото изследване открива, че 65% от дамите не се интересуват от половия член на половите си сътрудници, продължителността на тяхната ерекция и размера. Половината от тях означават, че размерът няма значение. 30% от дамите, взели участие в проучването акцентират, че сантиметрите са от изключително значение.

Любопитните обстоятелства гласят, че половото съзряване при дамите към този момент стартира на 10 години. Голяма част от дамите в развитите страни употребяват сутиен четвърт размер, което се дължи частично на измененията в храненето. Интересното е, че едвам 20% от мъжете гледат лицето на дамите на първа среща, до момента в който 47% виждат първо гърдите им.

Установено е също, че голата жена до кръста притегля повече внимание от изцяло голата жена.

Според статистиката 24% от дамите считат, че гърдите им са прекомерно малки; 16% от дамите са подготвени да си усилят гърдите оперативно; 20% от дамите считат, че гърдите им са прекомерно огромни и желаят да понижат размера им; 12% от дамите са недоволни от формата на гърдите си, а 44% от дамите са изцяло удовлетворени от гърдите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР