Гардът на турския национален отбор по баскетбол Фуркан Коркмаз сподели,

...
Гардът на турския национален отбор по баскетбол Фуркан Коркмаз сподели,
Коментари Харесай

Коркмаз: Боли ни, но трябва да бъдем горди

Гардът на турския народен тим по баскетбол Фуркан Коркмаз показа, че тимът му е играл със сърце и би трябвало да се гордее от вчерашния инфарктен мач против Съединени американски щати, приключил при резултат 93:92 за американците след продължения.

“За нас не е значимо против кого играем, тъй като постоянно се опитваме да бъдем себе си. Разполагаме както с млади играчи, по този начин и с по-опитни. Когато излезем на баскетболното поле, желаеме да победим всеки, който ни се изпречи. Отборът на Съединени американски щати има доста положителни баскетболисти, които могат да вкарват основни кошове. Държахме мача в ръцете си, само че би трябвало да изградим увереността си още веднъж и да бъдем горди от извършения мач.”

“Наистина боли. Когато мачът отиде в продължение, към този момент няма значение с какъв брой точки ще загубиш. За нас най-важното нещо е да оставим тази борба в предишното и да се фокусираме върху идния ни мач с Чехия.”, добави Коркмаз.

Решаващият мач за продължение към втория рунд на шампионата сред Турция и Чехия ще се изиграе на следващия ден от 11:30.

Васил Недялков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР