Гардът на Лос Анджелис Лейкърс Лонзо Бол получи подкрепа от

...
Гардът на Лос Анджелис Лейкърс Лонзо Бол получи подкрепа от
Коментари Харесай

Лонзо получи подкрепа от Голдън Стейт

Гардът на Лос Анджелис Лейкърс Лонзо Бол получи поддръжка от ненадейно място. Новобранецът, който не стопира да е в центъра на публичното внимание, най-много поради непрестанните брътвежи на татко си ЛаВар, по този начин и не съумява да откри ритъма си в нахлуване и има проблеми в стрелбата, поради което е подложен на критика много.

Две от звездите на Голдън Стейт обаче се изрекоха напълно в отбрана на Лонзо. Стеф Къри и Кевин Дюрант споделиха, че непостоянството е нещо изцяло обикновено за толкоз млад състезател на такова равнище.

“Той е дилетант, обикновено е да има върхове и спадове, към момента се учи. Опитва се да откри своя темп и своето място. Винаги съм казвал, че е страховит гений, а в случай че се оправи с компликациите, тогава ще има превъзходна кариера. Надявам се, че не сте съдили мен по първите ми 20 мача в Лигата”, сподели Къри.

“Лонзо играе като новобранец, научава това и това. Все още привиква. Той е на 19? Всеки 19-годишен би се представял по този начин в професионалния баскетбол, изключително в Лос Анджелис, където всички погледи са вперени в него”, бе коментарът на Дюрант.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР