Гардът на Бостън Селтикс Джейлън Браун заяви, че не се

...
Гардът на Бостън Селтикс Джейлън Браун заяви, че не се
Коментари Харесай

Джейлън Браун се надява да се възстанови за Мача на звездите в НБА

Гардът на Бостън Селтикс Джейлън Браун съобщи, че не се е отказал от присъединяване в Мача на звездите на Националната баскетболна асоциация през идващия уикенд, откакто получи контузия на лицето. 

Браун се контузи, когато се удари в лакътя на съотборника си Джейсън Тейтъм по време на успеха над Филаделфия със 106:99 предходната сряда. 

Двукратният участник в Мача на звездите ще се възвръща несигурно време, а преди вчерашната победа над Мемфис със 119:109 Браун излезе с настояща информация за положението си. 

" Следим обстановката с травмата ми ден за ден. Очакваме отока да спадне, болката да отшуми и по-късно ще забележим какво ще стане. Не мога да върша дълготрайни прогнози, тъй като нещата могат да се трансформират с всеки минал ден ", съобщи Браун. 

Браун, който беше определен от треньорите на лигата за запаса в идния Мач на звездите, удостовери, че е избегнал интервенцията, която също е била на дневен ред. 

" Със сигурност се усещам доста по-добре. Все още чувствам лека болежка, само че имам доста усъвършенстване спрямо първите няколко дни ", означи баскетболистът. 

" Добрата вест е, че откакто ми направиха няколко скенера и посетих разнообразни лекари, с цел да схвана цялата информация по отношение на положението ми, тяхното мнение е, че няма да се наложи да се оперирам. Щастлив съм, че няма да ми се наложи да мина през този развой, защото щях да пропусна доста повече мачове. Не мисля, че възобновяване от травмата ще продължи прекомерно дълго. Смятам, че ще бъде подготвен бързо. ", добави играчът. 

Джейлън Браун се радва на извънредно мощен сезон, като реализира рекордни в кариерата си междинни индикатори от 26,5 точки, 7,0 битки и 48,7% сполучлива пукотевица от игра.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР