Гард-крилото Марко Гудурич се завърна във Фенербахче. 25-годишният сърбин е

...
Гард-крилото Марко Гудурич се завърна във Фенербахче. 25-годишният сърбин е
Коментари Харесай

Гудурич не успя в НБА и се завърна във Фенербахче

Гард-крилото Марко Гудурич се завърна във Фенербахче. 25-годишният сърбин е подписал контракт с " фенерите " до лятото на 2023-а година, като това ще е вторият му престой в тима, воден от старши треньора Игор Кокошков. Първият бе сред 2017-а и 2019-а, като след него той отпътува за НБА, с цел да укрепи Мемфис Гризлис. В последния си сезон с Фенербахче 198-сантиметровият баскетболист записва междинни индикатори от 9.4 точки и 2.2 битки в Евролигата.

Ailemize tekrar ho geldin Marko Guduric!

— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) Само преди три дни обаче Гудурич бе освободен от " гризлитата " и по този метод се трансформира в свободен сътрудник. Той записа приблизително по 3.9 точки и 1.7 битки в 44 дуела оттатък Океана през предишния сезон.

Marko Guduric!
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) В момента Фенербахче се намира в тежка обстановка, защото отборът е в отрицателна серия от четири следващи провали във всички шампионати. Вчера турският гранд бе победен като посетител от Жалгирис (Каунас) с 37 точки - 99:62. Фенербахче се намира чак на 15-ата позиция в подреждането в Евролигата с баланс от 5 победи и 10 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР