Гарбине Мугуруса се класира за полуфиналите в женската схема на

...
Гарбине Мугуруса се класира за полуфиналите в женската схема на
Коментари Харесай

Мугуруса - Плишкова във вълнуващ полуфинал в Синсинати

Гарбине Мугуруса се класира за полуфиналите в женската скица на шампионата по тенис в Синсинати след победа над Светлана Кузнецова с 6:2, 5:7, 7:5. Испанката, четвърта в схемата на шампионата, излезе на корта с черна лента в символ на съпричасност с потърпевшите при терористичния акт в Барселона.

" Барселона, с теб съм ", написа Мугуруса в Туитър след мача. Шампионката от " Уимбълдън " Гарбине Мугуруса завоюва след тежка борба в горещото време в Синсинати в мач, траял два часа и 45 минути.
На полуфиналите Мугуруса ще срещне международната номер 1 Каролина Плишкова от Чехия, която надигра някогашната номер 1 в света Каролине Возняцки от Дания с 6:2, 6:4.

Плишкова завоюва два мача за един ден, откакто първо довърши прекъснатия поради дъжд дуел против италианската квалификантка Камила Джорджи с 6:3, 4:6, 6:0, а по-късно откри физически сили да се оправи и с Возняцки.

Втората в схемата Симона Халеп от Румъния победи Йохана Конта от Англия с 6:4, 7:6(1). На полуфиналите румънката ще срещне Слоун Стивън от Съединени американски щати, която се наложи над Юлия Гьоргес (Германия) с 6:1, 7:6(3).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР