Гарбине Мугуруса обяви, че няма да играе в сезоните на

...
Гарбине Мугуруса обяви, че няма да играе в сезоните на
Коментари Харесай

Мугуруса пропуска сезоните на клей и трева


Гарбине Мугуруса разгласи, че няма да играе в сезоните на клей и трева и ще се завърне в тура чак през лятото. Само преди година испанката бе в топ 10 на международната рагнлиста, само че през този сезон реши да не играе в Индиън Уелс и Маями, а в този момент идва и новината, че ваканцията ѝ ще бъде удължена.

„ Хей, какво става? Аз извозвам време със фамилията и приятелите ми и това ми се отразява доста добре. Ще удължа този интервал до лятото, тъй че ще пропусна сезоните на клей и трева. Благодаря за известията ви и ще ви държа в течение “ – показа Мугуруса.

Двукратната шампионка от Големия шлем няма победа в формален мач от септември предходната година. Тогава тя се оправи с Деспина Папамихаил на шампионата в Токио, преди да загуби от Людмила Самсонова. Поражението от Кинуен Джън в Сан Диего през октомври постави завършек на сезона на испанката.

Надеждите за по-позитивни резултати през 2023-а се изпариха бързо. В Австралия тя записа три провали – от Бианка Андреску и Белинда Бенчич на двата шампионата в Аделаида и от Елизе Мертенс на Australian Open. Последният ѝ мач бе против Линда Носкова в Лион – загуба с 1-6, 4-6.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР