Гаражните разпродажби са много популярни, особено в страните на Запад

...
Гаражните разпродажби са много популярни, особено в страните на Запад
Коментари Харесай

Жена си купи пръстен от разпродажба за 25 лева, но каква беше изненадата й, когато след години разбра стойността му (СНИМКА)

Гаражните разпродажби са доста известни, изключително в страните на Запад и оттатък океана. По такива места човек може да откри най-различни движимости и предмети, които да употребява. Ако се разтърсим, може даже да намерим и някое прикрито богатство. Точно подобен е казусът с тази англичанка. Тя купува пръстен от ликвидация на стойност £10 или 25 български лв., съобщи Блиц. Едва години по-късно дамата открива, че пръстенът, с който се е сдобила, в действителност има изключителна стойност. Оказва се, че камъкът на пръстена е безценен камък, чиято стойност възлиза на 350 000 английски лири. Жената не е имала и най-малка визия, че носи толкоз безценен и скъп пръстен. Тя схваща за това напълно инцидентно, когато ювелир й разкрива, че носи на пръста си богатство, от което може да завоюва голяма сума пари.  Жена си купи пръстен от ликвидация за 25 лв., само че каква беше изненадата й, когато след години разбра цената му (СНИМКА)

В този необикновен случай важи в цялостна мощ поговорката: „ Боклукът за един е богатство за различен “, тъй като по разпродажбите нормално хората продават неща, които считат да ненужни. А ето, че от време на време може да продадем или подарим нещо, без да знаем същинската му стойност.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР