Ганка и Ванко, които откриха любовта по време на участието

...
Ганка и Ванко, които откриха любовта по време на участието
Коментари Харесай

Ганка и Ванко от Сървайвър напуснаха София

Ганка и Ванко, които откриха любовта по време на присъединяване си в риалитито " Сървайвър ", оповестиха, че към този момент са се преместили да живеят в град Ракитово, покрай Велинград.

" Преди да се роди Лео, купихме къща в покрайнините на София. Искахме да се отделим от лудницата, тъй като имаме опция да работим онлайн, а отвън огромния град човек се усеща по-приятно и изобретателно “ – споделя Ванко.

" Впоследствие се появи Лео, а нямахме опция да създадем толкоз бързо къщата подготвена за живеене. Затова взехме решение да отидем в региона на Велинград. Ако някой ми беше споделил преди време, че ще пребивавам измежду Родопите, нямаше да допускам “ – признава Ванко.

" Говоря и от името на Гани. Тук се усещаме повече от ужасно. Имаме си задължения в София, само че няма нищо по-хубаво от това да се прибера у дома. Защото знам, че сутринта ще чуя птички, ще има качествена храна и ще се разходя с Лео, а вечер ще видя звезди по небето “ – споделя щастливият татко, който сътвори първата онлайн фитнес зала.

" Втурнали сме се в материалното, непрекъснато се съревноваваме с близките и не оценяваме какъв брой добре може да се живее отвън огромния град. От 3-4 месеца сме настрана от напрежението и съм доста по-работоспособен и по-креативен. Всичко е въпрос на настройка, на конфигурация. Трябва единствено да притъпим егото си. Щастлив съм и не бързаме с къщата в покрайнините на София “ – обобщава Ванко, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР