Game of Thrones вече е в историята. Спокойно можем да

...
Game of Thrones вече е в историята. Спокойно можем да
Коментари Харесай

Финалът на Game of Thrones не мина без нов гаф

Game of Thrones към този момент е в историята. Спокойно можем да кажем, че за девет години сериалът се трансформира във феномен. Последните два сезона малко разочароваха, само че за това ще приказваме различен път, тъй като несъмнено има какво да се каже.
 Елизабет Олсен, халееси и Game of Thrones
Тя можеше да е Денерис

Актрисата си напомня един кастинг

Вчера, 20 май, беше излъчен и последният епизод от осми сезон, с който беше комплициран завършек на сериала. За страдание и той не мина без гаф. Тук идва и предизвестието, че в случай че не сте гледали епизода, е по-добре да спрете с четенето, тъй като следват сюжетни разкрития .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от gameofthrones (@gameofthrones) на Май 17, 2019 в 12:12 PDT

Шести епизод несъмнено не може да бъде категоризиран като най-силния, само че най-малко ни даде това, което искахме - някой (различен от Церсей) да седне на Железния Трон. Не чакахме това да е Триоката гарга, само че каквото такова. В заключителната част на епизода, когато Бран беше единомислещо определен за новия крал на Вестерос и шестте кралства (Северът остана без значение кралство с помощта на Санса), пристигна и следващият гаф.

LMAOOO I CAN'T BREATHE THEY DID IT AGAIN First Starbucks now a water bottle this show is a joke #GameOfThrones #GameOfThronesFinale #TheFinalEpisode pic.twitter.com/9YaFF8Pnm6
—||GoT Spoilers (@JonxDanyy) 20 май 2019 година
Една пластмасова бутилка с вода се появи в кадър. Тя беше до крайници на Самюел Тарли и не се наби на очи, както направи чашата в четвърти епизод, само че не остана незабелязана.

a water bottle in King’s Landing!! #got #gameofthrones pic.twitter.com/mwGQlsLwnh
— Beth (@bethisloco) 20 май 2019 година
Поредният гаф разгневи почитателите и в обществените мрежи последваха доста отрицателни мнения. Общото мнение е, че е неприемливо да бъдат допускани такива неточности в продукция, която коства милиони. Най-болно за почитателите е, че всичко това се случва на фона на огромното очакване за тези шест епизода - съвсем две години.
 Game of Thrones 8 и за какво посленият сезон разочарова много почитатели
Game of Thrones 8 - върхове, гафове и недоволни почитатели

Кратка равносметка епизод преди края
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР