Game Jolt е място за популяризиране и организиране на любимите

...
Game Jolt е място за популяризиране и организиране на любимите
Коментари Харесай

Game Jolt – приложение специално за инди гейминг


Game Jolt е място за разпространение и образуване на обичаните инди заглавия
(екранна фотография: Game Jolt)

Ако геймингът ви е занимание, евентуално към този момент сте осведомени с инди (Indie) игрите. Въпреки че можете да търсите ново наличие на доста места, би било по-лесно, в случай че употребявате приложение за тази цел.

Game Jolt е стратегия, основана особено за инди геймъри и разработчици, на които обезпечава място, където да разпространяват и провеждат по комфортен метод инди заглавията. Можете да употребявате това приложение, с цел да откривате нови инди игри, да ги изтегляте на компютъра си, да управлявате геймърската си библиотеката и така нататък

След като стартирате програмата, би трябвало да предоставите годни идентификационни данни, като влезете в акаунта си или се регистрирате за нов акаунт. Вместо да създавате потребителски акаунт по обичайния метод, може да се регистрирате посредством Фейсбук, Google+, Twitter и Twitch.

Game Jolt дава библиотека с игри от разнообразни категории като „ Екшън”, „ Приключения”, „ Аркади”, „ Платформер” и „ RPG”. Под главните категории може да намерите варианти, които ви разрешават да сортирате наличието още по-точно – да вземем за пример по цена, операционна система, рейтинг и статус.

Може да следвате „ Devlogs”, в случай че желаете да бъдете в течение с най-новите игри, разработвани сега. Функцията “Radio” пък обезпечава фонова музика.

Като се имат поради множеството функционалности на Game Jolt, може би това е идеалната платформа за инди гейминг.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР