Гамата от професионални монитори на компанията ASUSTeK Computer днес официално

...
Гамата от професионални монитори на компанията ASUSTeK Computer днес официално
Коментари Харесай

ASUS пусна професионалния 4K-монитор ProArt PA32UC с поддръжка на HDR

Гамата от професионални монитори на компанията ASUSTeK Computer през днешния ден публично бе попълнена с 32-инчовия модел ProArt PA32UC. Устройството се характеризира с резолюция 3840×2160 точки и е ориентиран към тези, които постоянно работят с графики или видеоклипове и може да се похвали с поддръжка на уголемен динамичен диапазон (HDR).

Една от главните особености на ASUS ProArt PA32UC е потреблението на IPS-матрица с 384-зонова подсветка и съгласно представители на тайванския разработчик, тя разрешава изобразяването на „най-дълбоко черно и най-ярки бели цветове. Приложните характерности на монитора са следните: оптималната бляскавост 1000 cd/м2, ъгли на видимост 178° по хоризонтала и вертикала, време за реакция 5 ms (от сиво към сиво) и неподвижен контрастност 1000:1.

Към мощните страни на ProArt PA32UC се отнася и 99,5% покритие на Adobe RGB палитрата, 95% DCI-P3 и 85% Rec. 2020 цветово пространство. За връзка към източник на изображение може да се употребяват портовете Thunderbolt 3, HDMI 2.0 b и DisplayPort 1.2. В състава на монитора също по този начин е включен трипортовия сплитер USB 3.0 (два Type-A и един Type-C) и триватови стерео-говорители.

Мониторът ASUS ProArt PA32UC към този момент се доставя до търговците и сътрудниците на производителя, а прогнозната му цена е 2000 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР