Галка от Каризма минава на спешна диета с надежда да

...
Галка от Каризма минава на спешна диета с надежда да
Коментари Харесай

Галка от „Каризма” удари 70 кила

Галка от „ Каризма ” минава на незабавна диета с вяра да отслабне до лятото. Певицата, която в миналото бе стройна и нежна, е съумяла да удари 70 кг тази зима. С наближаването на времето за плаж обаче й се желае да влезе във форма, почнала е да лимитира храната и да върви на фитнес.

Независимо, че признава какъв брой доста е напълняла в последно време, Галя не прави никакви опити да прикрива непотребните си килограми с подобаващи за фигурата й тоалети. Напротив – тя в последно време си умира да се снима по долни дрехи, по бюстие или във впити клинчета и да разгласява фотосите в обществените мрежи. Чест й прави, че не обработва фрагментите с фотошоп, с цел да заблуждава хората, че е слаба, а непосредствено приказва за казуса с килограмите и за опитите си да го реши. „ Положението е съществено. Идва лято и е време да се влиза във форма. Натрупаното „ излишество ” тъкмо в тези дни е видно повече от всеки път, а слънцето и свежото време напълно естествено ни подтикват да се вземем в ръце и да създадем нещо по въпроса ”, разяснява Галя. Тя към този момент била изкарала една седмица на „ лека подготовка ” за сериозните ограничения за намаляване, които се готви да предприеме. Сега щяла да минава на хранителен режим и да потегля на фитнес в Лондон, където се върна след много дълъг престой в родината.

След 10 години надалеч от сцената и страната ни певицата се върна в България през февруари 2020-а, с цел да взе участие в шоуто „ Като две капки вода ” на Нова тв. Но поради пандемията престоят й тук се проточи – вместо да тръгне назад за Англия в края на май, както бе планувала, тя остана в страната ни чак до след Нова година. Самата Галя разкри, че след няколко месеца в София е тръгнала за родния си град Ямбол. Там се отдала на готвене и похапване дружно с родителите си и съседките, които постоянно я черпели с домашни сладкиши. Откакто не е певица, тя се е отдала главно на кулинарни пристрастености, само че постоянно е успявала да държи тежестта си в релативно естествени граници. Сега обаче кантарът демонстрира числа, които в никакъв случай преди не е достигал – за относително дребния растеж на звездата (около 162 см) тежестта от 70 кг минава в рубрика „ Наднормено ” и е добре да се смъкна. Проблемът е, че на своите 42 години тя към този момент не се радва на доста добър метаболизъм. Но вместо да се ядосва, че е прекалявала с храната, и да се депресира, че е дебела, Галя гледа умерено напред и си търси сътрудници, които да стартират режим за намаляване дружно с нея. „ Нека не бъдем прекомерно сериозни към себе си ”, приканва звездата, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР