Галка от Каризма май си е хванала ново гадже. Засега

...
Галка от Каризма май си е хванала ново гадже. Засега
Коментари Харесай

Галя от Каризма с ново гадже

Галка от " Каризма " май си е хванала ново гадже. Засега няма изрично удостоверение на тази вест, само че доста обстоятелства сочат в тази посока. По принцип певицата е цялостна тайнственост в любовта. След като отпътува да търси триумфа си в чужбина след залеза на дуета с Миро, певицата пазеше цялостно безмълвие за персоналния си живот. Изведнъж обаче в инстаграм профила на Галя се появи остарял приятел, за който мнозина бяха не запомнили...

Фотографът и режисьор на " Каризма " от едно време Александър Моллов е един от първите им приятели. Александър е притежател на доста награди за клиповете си към песните на " Каризма ", Нина Николина, Ирина Флорин, Константин, Азис и други Години по-късно двамата се събират още веднъж и това, което следим сред тях, може и да са искри...

Дружината се събра за няколко вечери уединено, от които разгласиха снимки в обществените мрежи. На ръката на Моллов няма пръстен, което може би посочва, че е свободен и подготвен за романс.

Галка вечеря със остарял приятел

Изглежда, макар слуховете, че в Англия се е уредила добре и даже върти личен ресторант, Галка май е подготвена за завръщането си тук или към този момент даже го е направила, защото с Александър вървят единствено по български заведения за хранене.

По време на коронавирусната рецесия се говореше, че певицата се е прибрала за малко, само че остана да живее известно време при майка си в Ямбол. Тогава тя още беше по отношение на чистия лондончанин Реймънд, който след това изчезна и не чухме нищо повече за него.

България в международната конкуренция с чипове

Докато отмина нервността около пандемията с Коронавирус, Галка остана при мама и се отдаде на домашни отговорности. След това взе присъединяване в шоуто на Маги Халваджиян " Като две капки вода ". Но остана разочарована, че никой не й подаде ръка и още веднъж отпраши в странство.

Напоследък доста неща посочват за мъж в живота на русокоската. От деня на влюбените Свети Валентин Галка качи снимки на подаръците си и някой даже я нащрака по долни дрехи. Г-н Моллов самоуверено лайква всичките й голички фотоси, без да го мисли.

Дали този път певицата ще попадне на непокътнат мъж, който да я задържи у нас за по-дълго, следва да разберем, написа HotArena
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР