Галиция бе взривена в автомобила си недалеч от дома, където

...
Галиция бе взривена в автомобила си недалеч от дома, където
Коментари Харесай

Убиецът на малтийската журналистка Дафне Галиция: Беше просто бизнес

Галиция бе взривена в автомобила си в близост от вкъщи, където живее през 2017 година Тя бе един от проверяващите публицисти по плана " Досиетата Панама ".

Освен Джордж Деджорджио, арестувани са още двама души. Пред кореспонденти на " Ройтерс " Деджорджио уточни, че в случай че е знаел повече за Дафне Галиция, е щял да изиска повече пари, с цел да извърши закононарушението.

Признанието Деджорджио прави по време на изявление на публицисти от организацията, които вършат подкаст по случая с убийството на малтийската журналистка. То идва след няколкото опита на юристите му да обезпечат опрощение на Деджорджио в подмяна на информация за самото ликвидиране, както и други хипотетични закононарушения, включващи видни фигури в Малта.

Обвинен за убийството е и братът на Деджорджио. Досега и двамата отричаха да са забъркани в тази ситуация.

Един от най-богатите предприемачи на острова, Йорген Фенек, също беше упрекнат през ноември 2019 година, че е поръчал на Деджорджио и двамата му съучастници да извършат удара над Дафне Галиция. Фенек отхвърли обвиняването, само че към момента не е показал своята отбрана.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР