Галина Петрова е само на 27 г. За разлика от

...
Галина Петрова е само на 27 г. За разлика от
Коментари Харесай

Галина е най-сексапилната автомонтьорка в цяла България

Галина Петрова е единствено на 27 година За разлика от другите девойки, които въздишат по лъскавите лимузини и големите джипове, нейната пристрастеност са ретро колите. По тях се възпламенява около приятеля си Андрей. От година и половина двамата имат сервиз в близкото до Велико Търново село Момин общ брой, в който реставрират всевъзможни соцвозила. В сектора двамата са известни като хората, въвели за пръв път в остарялата столица правилото на възнаграждение "кой колкото даде ".


Галина споделя, че концепцията за това им хрумнала след посещаване до Германия, където локалните по този начин предложили създадените от тях най-вече хранителни артикули на цени, определени от клиентите. Оказало се обаче, че в България този метод на работа и калкулиране на цената не е изключително здравословен и печеливш.

В своя ретро автосервиз Галина и приятелят й се занимават с поправки на лади, жигули и други представители, горделивост на соцавтомобилната промишленост. Повечето от притежателите на старите коли не са баровци, решили да вдъхнат живот в старите коли и да ги употребяват като атракция, а елементарни хора. Ремонтът на някои коли коства повече, в сравнение с би дал човек, с цел да си купи една кола от актуалните всеобщи модели втора употреба.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР