Галин наруши собствените си принципи и отвори темата за любовта

...
Галин наруши собствените си принципи и отвори темата за любовта
Коментари Харесай

Нараненият Галин се изповяда: Предадоха ме в любовта!

Галин наруши личните си правила и отвори тематиката за любовта и измяната в живота си. Певецът разголи душата си в изявлението пред Мон Дьо по Нова тв.

“Когато не мога да дремя, си пущам 12 часа тон на прахосмукачка. Честотата на този тон е същата, която е в околоплодните води на майката ” – споделя артистът.

Признава, че доста пъти в живота си е чувал “не ” и споделя:  “Като стартираме от учебно заведение. Имаше други хора, които бяха любимци. Колеги, които в годините съм чувал мнения, че не мога да пея, че песните ми не костват, че всяка година споделят: “До тук е той. Край! Приключва! ” и така нататък Но тук съм! Има ме! ”

Галин призна, че е подготвен да помогне на Гергана да се завърне на сцената. Той не крие, че тя значително е трансформирала живота му:

“Подаде ми ръка. Аз бях никому незнаен. Благодарение на нея ми потегли кариерата. В положителни връзки сме. Много постоянно ми пишат нейни почитатели: “Подай ръка на Гергана. Тя преди време на теб ти подаде ръка ”. Аз подадох ръка на Гергана. Направих ария за Гергана. Много е значимо човек самичък да желае да направи нещата за себе си. Ако Гергана на следващия ден ми се обади и ми каже: “Галински, доста желая да се върна на сцената. Има ли някаква опция да ми направиш ария? Да ми окажеш помощ даже финансово да направя клип? ” – Аз съм напълно “за ”. Това е толкоз малко на фона на това, което тя е направила – задвижила е лавината, която е последвала в моя живот ” – споделя Галин.

“За мен е значимо да съм в Топ 10. Никога не съм  се борил да съм №1. Азис е най-големият!  При дамите не можа да кажа, тъй като там е въпрос на усет ” – споделя своята ранглиста изпълнителят.

Казва, че е добър и като артист, и като продуцент: “Смятам, че съм 8, не мога да кажа, че съм 10-ка. Смятам, че гласът ми допира, имам някакво въздействие върху хората, работя им прочувствено. Като продуцент, то се вижда по какъв начин вървят изпълнителите ми ”.

“С Емилия имаме план. Кавър е песента. За първи път върша кавър в кариерата ми. От Емилия пристигна предлагането, за което аз съм извънредно признателен. Много харесах като хора и нея, и мъжа й ” – разкрива Галин.

Фолк идолът преброи какъв брой пъти е бил излъчен до в този момент: “В работата към 4-5 пъти, в любовта единствено веднъж са ме предавали, само че много устойчиво. Бях към този момент звезда. Дори не мога да опиша възприятието какво е – на боязън, все едно не усещах смисъл да пребивавам към този момент. Няма да позволи да се влюбя повече в подобен човек. Аз знам кой е неприятният воин. Това чувствам като изменничество. Точно тогава бях почнал да развъртвам лейбъла си ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР