Галин Господинов е на 40 г. от град Добрич, семеен

...
Галин Господинов е на 40 г. от град Добрич, семеен
Коментари Харесай

Социалната политика на Добрич трябва да бъде променена

Галин Господинов е на 40 година от град Добрич, фамилен с едно дете. По обучение е правист, по специалност юрист. Бил е заместител регионален и регионален шеф на обл. Добрич за интервала от 2021 - 2022г.

- Как ще коментирате ръководството на Добрич през последните 4 години?
- Не единствено последните четири, а и последното десетилетие ръководството на града е безусловно абдикирало. От към инфраструктурна позиция града тъне в съсипия и бедност, а от икономическа  липсват всевъзможни вложения за възстановяване на финансовия и обществен климат.
- Какво е финансовото положение на община Добрич сега?
- Финансовото положение все още е незадоволително заради обстоятелството, че понижават приходите в общината по отношение на демографския срив, поради обстоятелството, че е доближат прага на благоприятни условия за финансиране, посредством заеми за решение на неотложните проблеми на жителите. Имам в поради промишлен парк и инфраструктурата към него, проблемите с ВиК и доста други.
- Предизборната акция е в разгара си, организирате срещи с доста хора - какво ви споделят те?
- Изказват недоволството си от ръководството на града, неналичието на надзор над компаниите, които дават битово комуналните услуги и обслужват инфраструктурата в града.
- Кои са целите ви за Добрич?
- Развитие на удобна икономическа среда за основаване на нови работни места включително и обществено частни партньорства, възстановяване на пътната и ВиК инфраструктура.  
- Българска социалистическа партия е поредна в отстояването на обществена политика. Какво предвиждате в програмата в тази част?
- Социалната политика на Добрич, би трябвало да бъде изменена, посредством основаване на профилирано звено в администрацията  в това число и с реализация на планове финансирани от Европейския съюз.
- Кои са най-неотложните решения, които би трябвало да се вземат за Добрич?
- Приоритетно за Добрич е основаването на филиал на Медицински университет - Варна за образование на медицински сестри и пара медици. Спешно поправяне на центъра на града.
- Как един общински консултант може да влияе върху процеси като ниски приходи, обезлюдяване и неприятна инфраструктура?
- Постоянен контакт със съгражданите ми, в това число и посредством основаване на директна линия през обществените мрежи. Своевременно внасяне на аргументирани оферти при разискването и приемането на бюджета на общината за всяка календарна година.
- Как може да бъде пресечена търговията с гласове на тези избори?
- Местата за осъществяване на тази активност в нашата община се знаят и органите на реда в частност ОД на Министерство на вътрешните работи - Добрич, би трябвало да прояви своята безкомпромисност.
- Как може да бъде разграден " моделът ГЕРБ " в Добрич?
- С доста работа за просперитета за Добрич.
- Ще разглобят ли локалните избори " сглобката "?
- По евентуално да! Защото прекомерно доста се дава обещание да не кажа и лъже, а осъществяването на всички тези обещания е нереалистично в нашата община.
- Защо хората би трябвало да гласоподават за " Българска социалистическа партия за България "?
- Имаме млад и способен претендент за кмет. Имаме добър екип и предлагаме съответни действия, които могат да бъдат осъществени в границите на четири години
- Какъв е апелът Ви към вашите гласоподаватели?
- На 29.10. 2023г. с бюлетина № 1 " Да разглобим сглобката "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР