Галин дебютира през 2011 г. в дует с Гергана. След

...
Галин дебютира през 2011 г. в дует с Гергана. След
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Галин проговори за връзка с много известна жена, разкри предложение за секс тройка от...

Галин дебютира през 2011 година в дует с Гергана. След упорита работа нещата му се получават и 2013 година се оказва преломна за кариерата му. Оттогава стартира да разпростира капацитета си и да печели от ден на ден почитатели. Композира самичък огромна част от плановете си. Въведе един нов жанр в попфолка, който се одобри задушевно от хората, а сътрудниците му започнаха да го имитират. Галин сега е най-актуалното име, с най-големите шлагери и цялостен график с участия. Клиповете му са измежду най-гледаните в платформите за шерване на музика. Галин се съгласи да даде извънредно изявление за читателите на „ ШОУ “, в което да разкрие тайната на съвършената си фигура, какви неприлични оферти е получавал и от кого, ревностен ли е и с кого живее в новия си апартамент.

- Галине, преди години опитва с нов жанр във фолка, а към днешна дата това се трансформира в фикс идея и несъмнено се харесва от хората. Очакваше ли, че ще станеш фактор в музиката?
- Не съм очаквал, че нещата ще се разраснат чак в такава степен. Доста сътрудници пробват, опитват в този жанр и това може единствено да ме радва.

- Изкачването към върха постоянно е придружено и с подливане на вода, хейтърски коментари… Ти привикна ли към този момент?
- Предполагам, че постоянно е по този начин. Като виждам в международен мащаб какво се случва и на какво са подложени звездите, няма по какъв начин да го няма това и в България. Нямам проблеми, свикнал съм към нещата. Живея си добре, не си подвигам качулката на всеки вятър.
Да ти кажа, напоследък не се интересувам какво се написа за мен. Преди години се връзвах, дразнех се. Сега стигат до мен някои трудове от жълтите медия с помощта на другари, които ми ги пращат. Повечето неща са простотии, които нямат нищо общо с мен.

- Приятелството от ден на ден изчезва като взаимодействие сред хората. При теб по този начин ли са нещата и елементарно ли допускаш някого в обкръжението си?
- Не мога да кажа, че елементарно позволявам хора в обкръжението си. Моите другари са ми от години. За страдание другарството в действителност изчезва като цяло. Не знам дали изчезва е вярно да се каже, или по-скоро – ние сме на едни такива години, в които осъзнаваме, че нещата са преходни. Сблъскваме се с нещата от живота и разбираме, че не всичко е постоянно – другарство, връзки и така нататък
За мен другар е много мощна дума и не бих нарекъл всеки по този начин. Не съм излъчен, тъй като на малко хора съм казвал тази дума.

- В последния си клип „ MeGusta” демонстрираш тяло, по което въздишат всички дами. Какво ти коства тази съвършена визия и какъв брой време ти лиши построяването й?
- Този вид телосложение е особено за клипа. Хората, които се занимават с фитнес, доста добре знаят, че няма по какъв начин целогодишно да си толкоз изчистен и с преса. Може и да има такива хора, само че особено при мен става с доста труд. Специално за клипа 2-3 месеца преди този момент бях изключил от менюто си всевъзможни въглехидрати. Хранех се със салати и месо. Имаше интервал, в който толкоз доста ми липсваха въглехидратите, че на една бензиностанция ми прилоша и усетих по какъв начин побледнявам, мазета ми пот.

Доста е мъчно, изключително с това натоварено всекидневие. Целият ми режим е извърнат – не си лягам като естествен човек, упражнявам късно вечер, когато останалите спят… Винаги съм имал предпочитание за това и си го реализирам.

Искам да кажа на хората, които упражняват и се занимават с фитнес, че телосложението ми не е целогодишно по този начин, както наподобява във видеото на песента. Да, от самото начало имам мускули, само че особено дотам изчистен от мазнини не съм постоянно. Не е и здравословно да си по този начин непрестанно. Зимните месеци имаме потребност да ядем повече въглехидрати, да имаш малко мазнинка да ти топли (смее се).

- Спортистите водят много друг живот, придружен с хиляди ограничавания – без алкохол, без избрани храни… Нощният живот не пречи ли на подготвителната ти и хранителна стратегия?
- Лишавам се най-много от храна във времето, когато шетам мазнините. Без алкохол наложително. През лятото ставам сутринта и на гладно върша кардио, с което ми беше комплицирано да привикна. Свързано си е с ограничения и заради тази причина не мога целогодишна да подкрепям тази преса.
Честно да ти кажа, нощният живот не пречи на моя режим. Действам си нещата по режим, без да виждам какъв брой е часът. Най-важното е да си правиш тренировките, без значение по кое време.

- Предишния път, когато си говорихме, ми показа, че си си купил апартамент. Нанесе ли се към този момент и самичък ли живееш?
- Нанесох се към този момент, в жилището си пребивавам. Много добре се усещам и го чувствам в действителност като мое място. Сградата е нова, не са живели други хора преди този момент и аз съм първият човек, който населява жилището. Изцяло моята сила е в жилището и не пущам кой и да е вътре, единствено хора от обкръжението ми.
На тези години ми е рано за семейство и деца. На този стадий си пребивавам самичък.

- Намираш ли задоволително време за околните си?
- Винаги може и повече. Майка ми идва постоянно на посетители. Покрай празниците се събрахме цялото семейство в новия ми дом. Живея самичък, само че в дома ми постоянно има някой – дали ще е член от фамилията или някой другар. Не мога да кажа, че се усещам уединен, тъй като постоянно има хора у дома.

- Безспорно си един от най-желаните секссимволи и се блазня да те попитам какви неприлични оферти получаваш? Издай някоя занимателна преживелица?
- Най-често по участия се случва. Сега си припомням, че преди няколко години, таман бях почнал да имам участия, и един притежател на заведение ми предложи да вършим тройка с жена му. Той беше на към 40, а жена му на 23 година Каза ми, че момичето доста ме харесвало и желало да й направи подобен подарък. На мен ми е малко необичайно да влизам в такива взаимоотношения (смее се).

- Бяха ти приписали връзка с Диляна Попова. Защо? Откъде потегли тази мълва и познавате ли се с нея?
- Нямам безусловно нищо общо с Диляна Попова. Нямам спомен даже да сме се запознавали в миналото. Бях се снимал с нея и това е всичко.

- Имаш дуети с съвсем всички известни реализатори от твоя род, а в клиповете сте много крайни. Какво е възприятието да се целуваш уста в уста с Десислава и Крисия Д, да легнеш гол под завивките с Емануела?…
- Чувството е същото, каквото е и с другите дами. Не мога да направя огромна разлика. Повечето от колежките ми са в действителност красиви и привлекателни дами, само че в клиповете си влизаме в роля. Няма спор, че е прелестно чувството, само че го вършим основно поради камерата и видеото. Това е една артистична изява.

Не съм доста стеснителен на тематика голота. Нямам комплекси от нея. Определено не съм нудист, само че в такава рискова обстановка като фотоси на клип се събличам. Няма време да се тормозя, тъй като има наети екипи и времето си тече. Лягаме бързо под завивките, вършим каквото вършим, снимат ни и това е (смее се).

- Би ли си хванал гадже от попфолк жанра?
- Човек в никакъв случай не би трябвало да споделя в никакъв случай, само че не мисля, че биха ни се получили нещата. И двамата ще бъдем извънредно заети, ползата ще е огромен.

- Ревнив ли си?
- Мислех си, че не съм, само че напоследък се увещавам в противоположното. На този стадий ревността ми се показва по-скоро към другари, семейство и така нататък

- Как би понесъл, в случай че половинката до теб е толкоз известна и мечтана, колкото си ти сега?
- Имал съм такава половинка и съм се радвал на известността й, която в един миг стана много огромна. Не ми е проблем това. За мен е значимо, когато застанем очи в очи, да няма преструвки, ненужно надуване на балона и отношението към мен да е хубаво.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР