Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 представя художничката Моника в

...
Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 представя художничката Моника в
Коментари Харесай

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 представя Monica Solo Show

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 показва художничката Моника в независимата й галерия Monica Solo Show. Официалното разкриване ще се състои на 23 април 2024 година от 18:30 ч. в Салонната зала на Галерията и ще продължи до 1 май 2024 година /вкл./. Изложбата ще покаже платна, събрали в себе си усеща, страсти и положения на авторката.

" Осъзнах, че рисуването е разговор с вътрешното ми АЗ, от време на време е дълъг развой, безконечен, до момента в който се стигне досега да си напиша буквите. Понякога ми е мъчно да почуствам по кое време да кажа “стоп ” и да оставя четката, споделя художничката. "

" С всяка последваща картина се задълбочавах повече, откривах себе си, разбирах, че това е моето нещо. Пренасям се в друго измерение, където всичко е по-магично и най-много допустимо. Трудно е когато пред мен стои цялостен бял лист и чака да бъде трансфорат в възприятие. Рисуването за мен е възприятие и тогава просто магията се случва, мисълта тече, всичко което почуствам като ентусиазъм, най-много, в случай че го открия някъде в спомените си, то незабавно става част от картината. Една картина става жива, едвам тогава когато си откри своя дом. ", добавя авторката.

Моника - Завършва мениджмънт в туризма, занимава се с хотелиерство. Започва да рисува преди 2 години. Осъществила е две изложения в гр. Пловдив. Смесва стилове, техники и цветове. Прави силуети, сенки на хора, нереални картини и такива, които предизвикат въображението. Използва разнообразни техники, рисува както с масло, по този начин и с акрилни бои. Много ахроматичните цветове участват в платната й. Може да се забележи релеф, въжета и въглен по тях. Стилът й е разнороден, каквато е и самата тя - непрекъснато търсеща се.

Експозицията може да бъде прегледана в интервала 23.04. – 01.05.2024 година /вкл./ в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 с вход свободен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР