Галена за втора поредна година е треньор в “Гласът на

...
Галена за втора поредна година е треньор в “Гласът на
Коментари Харесай

Галена разкри коя е болната й тема

Галена за втора поредна година е треньор в “Гласът на България ", като ще се конкурира с Иван Лечев, Любо Киров и Дара.

Дни преди старта на музикалното риалити попфолк звездата разкри с какви усеща и упоритости влиза в надпреварата.

“Отнасям се извънредно съществено към ролята си на треньор и държа да основа това чувство за тим, за единност в участниците, които са ме избрали. Победата не е непременно, за мен е значимо тези млади девойки и момчета, които са несъмнено доста надарени, да научат нещо по време на предаването, да показват себе си по допустимо най-хубавия метод пред феновете на бТВ и да завоюват благосклонностите на бъдещите си фенове " – споделя тя пред “24 часа ".

Галена е безапелационна, че още веднъж ще даде всичко от себе си да поддържа и направлява участниците, само че успеха ще бъде реалност, единствено в случай че те я пожелаят и подходят с нужната съвестност към това начинание.

Хитовата изпълнителка споделя, че по малкия екран от време на време наподобява, че кандидатите за премията просто излизат на сцената и изпяват песента си, само че зад тези пет минути стоят десетки часове труд и подготовки.

Галена споделя още, че за нея е “болна тематика ", че участниците в “Гласът на България " рядко избират български песни.

“Когато зависи от мен, аз постоянно ще поддържам и промотирам българската музика, без оглед на род и жанр. Обаче не можем да съдим участниците, които избират да се изявят с песни на британски, всеки има право да слуша и харесва музиката, която му подхожда и е обикновено да избере да се показа с нея. Още повече, че музикален усет се възпитава и, в случай че не е имало кой да ги запознае с нашите прелестни песни и реализатори, няма по какъв начин да бъдат привлечени от тях " – изяснява изпълнителката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР