Галена за пореден път хвърли феновете си в потрес. Този

...
Галена за пореден път хвърли феновете си в потрес. Този
Коментари Харесай

Галена хвърли всички в потрес

Галена за следващ път хвърли почитателите си в шок. Този път обаче безмълвието им не е подбудено от фрапантното й намаляване, а от несъответстващото й и низко държание на сцената.

Те дефинираха държанието й като на „ лека жена “. Не, че до момента е била консервативна, само че пък и чак такива изцепки по време на присъединяване, в никакъв случай не си бе разрешавала. 

От фрагментите, които се появиха в обществените мрежи се вижда по какъв начин Мама Ураган се мята несъответстващо измежду последователки на фона на гневен кючек. Показа и придвижвания на Азис, описвайки необятен кръг с ханша си. 

След това затъкна микрофона в роклята си, с цел да не й пречи при новите придвижвания. Очевидно разочарована в края на кючека тя се обърна към диджея с отвращение и означи, че нормално са по осем минути, призовавайки го да пусне още веднъж кючек. След това направи забележка на девойките, които танцуваха до нея на сцената да не се снимат, а да покажат на какво са способни.

Странният танц на Галена, който съгласно очевидци с изключение на всичко останало е бил отвън темп накара почитателите й да се запитат дали не е била под въздействие на някакви лекарства или пък алкохол.

На друго свое присъединяване пък певицата освен разреши на почитател да целува краката й, а даже го окуражи с необятна усмивка. На всичкото от горната страна тя даже повдигна роклята си в очакване целувките да продължат и много над коляното й.
Източник: Уикенд 
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР