Галена вече не спира да се чекне Поп фолк звездата става

...
Галена вече не спира да се чекне
Поп фолк звездата става
Коментари Харесай

Мина всякакви граници: Мъжът на Галена заплаши с раздяла!


Галена към този момент не стопира да се чекне

Поп фолк звездата става все по-разголена на участия и все по-слаба. Въпреки че е майка на двама сина, певицата няма позор.

Тя не стопира да захвърля облекла и без никакви задръжки да демонстрира телесата си.

„ Колкото и да съм харесвал Галена, оставам все по-потресена от държанието й. Все отново е майка и то на синове. Виж, за Гери-Никол може и да е по-нормално разголването, но тя я задмина. Срамота! “, не стопират да изригват против поп фолк певицата в мрежата.

На последното си присъединяване в Студентския град смядовката надмина даже себе си. Тя счупи върховете по долнопробност, потресени са очевидци. В напъните да се покаже още по-провокативна изпълнителката по този начин се бе барнала, че лъснаха на показ голите й задни елементи.

Певицата се бе барнала в електриков гащеризон, от който се демонстрираха интимните  й елементи.

В последно време поп фолк дивата се демонстрира все по-провокативна и все по-малко телесна плът остава скрита от пияните й почитатели в чалготеките. И в този момент дрехата й бе по този начин изрязана, че откъм гърба и начело не остана съвсем нищо прикрито, за особена наслада на мъжкото съсловие в заведението.

„ Мъжът й Галин е все по-потресен от разголването на жена си и свадите към този момент стават част от всекидневието на двойката. Бизнесменът бил толкоз покъртен от шокиращата й голота на  сцената, че даже я заплашвал, че ще я зареже “, шушукат колежките й от сектора.

Източник: Лупа.бг

.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР