Галена спретна малко, но пищно парти за 36-тия си рожден

...
Галена спретна малко, но пищно парти за 36-тия си рожден
Коментари Харесай

Галена чукна 36 с мъжа си и Миле Китич

Галена спретна малко, само че охолно празненство за 36-тия си рожден ден, който чества на 21 май. В червен минижуп и завързана под бюста риза в същия цвят, Мама Ураган посрещна със фамилията си другари и сътрудници, измежду които Фики, Меди и сръбската звезда Миле Китич, с който преди време показаха шлагера „ Добре ли си ”.

„ По принцип не обичам да чествам рождения си ден. Но тази година ще го направя. Защото мога. Защото аз и околните ми сме здрави. Защото се научих да оценявам мотивите, които ни събират дружно. Защото мога да виждам усмивките ви. Така бих дефинирала щастието. Благодаря, че не пропуснахте да ми покажете обичта си и през днешния ден — различен подарък не желая. Стигате ми ”, написа Галена в обществените мрежи, където показа фотоси от празненството.

Певицата театралничи за фрагментите с мъжа си Галин, синовете им Стефан и Александър, както и със свои другари и сътрудници. Фолкзвездата се похвали и с много безценен подарък. Галена не показа детайлности, тъй че не стана ясно от кого е, нито дали има възможност да се е пошегувала. „ Вече си имам мотор . Остава единствено да се науча да го карам ”, написа хитовата пайнерка към фрагмента, за който театралничи поседнала на лъскавия мотор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР