Галена следва житейската философия на Лили Иванова, стана ясно от

...
Галена следва житейската философия на Лили Иванова, стана ясно от
Коментари Харесай

Галена се прави на Лили Иванова

Галена следва житейската философия на Лили Иванова, стана ясно от последната й медийна изява. Пайнерката изясни, че постоянно гледа единствено напред, не се застоява в предишното. Това показа и примата на родната сцена напълно неотдавна. Не стана ясно дали става дума за сходно виждане за живота или пък Галена е почерпила опит от изпълнителката на „ Детелини ”. Така или другояче, фолкпевицата се придържа към същото предписание, което съблюдава и Лили Иванова.

„ Аз съм доста крепко стъпил човек. Живея за през днешния ден. Не обичам да се връщам в предишното. Правя си заключения за избрана обстановка и не преставам напред. Не се връщам в предишното, само единствено за хубави мемоари ”, показа Галена. Тя се стреми да подържа положително въодушевление и да не се поддава на провокации. Мама Ураган заявява, че не взе участие в интриги и кавги. Подминавала е с лека ръка даже тези, които са я предавали.

„ Много хора са ме разочаровали, само че не съм аз индивидът, който би трябвало да им прости. Още тогава съм им дала прошка. Просто върша по този начин, че тези хора да са един прекрасен спомен досега, в който са ме разочаровали. От там насетне се пробвам да не се интересувам за тях, да не приказвам за тях и си оставам единствено с хубавите мемоари ”, сподели певицата. Подобни думи употребява в интервютата си и Лили Иванова.

Тайната й за триумфа, който жъне с всяка нова ария, е в устрема й да даде най-хубавото от себе си и любовта й към специалността. „ Страстта, с която върша всеки един мой план, е същата, с която съм почнала първоначално. Това не би трябвало да се трансформира - желанието за работа. Винаги всяко едно нещо, което върша, е сякаш за първи и финален път ”, издаде Галена своята рецепта за триумф.

По време на пандемията тя не спряла да работи. Държала да има занимания, с цел да не се отдава на мрачни мисли. Затова спряла да гледа вести. „ Колегите взеха решение през пандемията да не са толкоз продуктивни. Аз считам, че това е метод да зарадваш хората. Достатъчно отвред излизат отрицателни вести, депресират те... Това е моят метод да оказа помощ, посредством музика ”, споделя Галена за какво продължи да радва с нови песни и по време на карантината, писа Уикенд.

Положителното е, че през миналата година тя съумяла да се наспи хубаво, което й липсвало до преди този момент, поради интензивния работен график. Прекарва и доста време с двамата си сина и татко им Галин. „ В момента имам режим като естествен човек. Лягам си в 23,30, ставам в 7,30 ч . Страхотно е! ”, споделя Галена и признава, че може би няма да й бъде елементарно отново да свикне с натоварения темп, когато отворят нощните заведения и отново се втурне по участия. Признава обаче, че няма самообладание да пристигна този миг - затъжила се за сцената и феновете си. Другото, за което мисли постоянно, е опцията за почивка. „ Много обичаме да пътуваме фамилно ”, показа певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР