Галена се хвърля в брутален бой в новия си клип

...
Галена се хвърля в брутален бой в новия си клип
Коментари Харесай

Галена агресира в нов клип

Галена се хвърля в жесток пердах в новия си клип „ Горчиво “.

 

Мама вихър постанова жених – някогашен ухажор на сватбата му, откакто преди този момент се е саморазправила с двама охранители и булката – в ролята отново е тя.

 

И въпреки в клипа към дуета й с Емрах Стораро да го играе младоженка, в действителния живот тя е безконечната избраница. Каза „ да “ на предприемача Галин Атанасов още през 2013, само че от този момент и дума не се отронва за женитба. Самата Галена си дава сметка, че няма да е доста удачно да пее тази ария, само че пък се надява всички заедно да пеят с нея.

 

Почитателите й останаха сюрпризирани освен от тематиката на песента, а най-много от демонстрираната от нея експанзия. Кулминацията на клипа е пердах сред булката и излъганата жена, следван от безразборни ритници по младоженеца и от двете дами. Накрая излиза наяве, че целият този екшън е бил фикция.

 

 В клипа „ Ергенът “, сниман в дома на Емрах, Галена е много по-хрисима и влиза в ролята на дамата, съзряла огромната си обич в дребния Стораро. Клипът евентуално е излязъл много на ниска цена, поради, че е сниман в дома на артиста, а Галена припява от синьото му БМВ, което му бе харизано от татко му и непрестанно показва в обществените мрежи по какъв начин развива скорост с него в надпревари. На фона на зачестилите произшествия, това не се нрави изключително на феновете му.

Инфо: Уикенд

Тагове: Галена емрах стораро клип дует сватба „ Горчиво “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР