Галена няма конкуренция в чалгата през последните години. Друга певица

...
Галена няма конкуренция в чалгата през последните години. Друга певица
Коментари Харесай

Страшна завист в поп фолка! Галена и Фики Стораро правят...

Галена няма конкуренция в чалгата през последните години. Друга певица не е пресичала толкоз постоянно Атлантическия океан, колкото хубавицата от Смядово го прави!
За Галена се трансформира в традиция един път в годината да отскача до Съединени американски щати и Канада, с цел да зарадва с шлагерите си и неподражаемото си театрално наличие почитателите си оттатък Океана, написа HotArena.

Този път обаче звездата на „ Пайнер “ ще си има дуетна половинка. Заедно с Галка куфарите за далечното пътешестване стяга и Фики Стораро.

Двамата имат няколко общи части, най-хитовите измежду които са „ Кой “ и „ Боже, елементарни “. За Фики гастролът при сънародниците ни в Америка ще бъде първи, само че не и за Галена.

Миналата година тя даже два пъти прекоси половината планета – напролет за турне, а през есента, с цел да получи премия за най-хубав балкански реализатор в Лос Анджелис.

През есента на 2017 година пък бе звезда на един от най-големите круизни кораби в света, „ Карнивал Виктори “, на който забавлява пасажерите със серия от концерти. А година по-рано бе и първото й турне в страната на неограничените благоприятни условия, с което смядовката се трансформира в най-желаната певица на „ Пайнер “.

За трети следващ път с Галена ще пътува и композиторът и аранжор Иво Моллов-Гугутката, който е началник на „ Бенда на Азис “. Гугутката е прочут като виртуоз на клавира, което пък е сигурна причина, че градусът на купона ще е в действителност висок.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР