Галена награби рапърката Диона и двете се разцелуваха пред стотици

...
Галена награби рапърката Диона и двете се разцелуваха пред стотици
Коментари Харесай

Галена награби рапърката Диона

Галена награби рапърката Диона и двете се разцелуваха пред стотици очевидци в столична чалготека, написа в. "България през днешния ден ".

Дамите не изпитаха и грам позор и пресъздадоха любовни подиуми за кеф на мъжката публика. Лесбоцелувките аранжираха със буйни охкания и пъшкания, които препотиха загорелите студенти в заведението. Разрошените им коси, присвитите очи и разгорещените тела в допълнение нажежиха ситуацията.

И въпреки Диона да е представителка на хип-хопа, тя намерено сподели, че е фенка и на чалга ритмите. Младата госпожица лудо танцуваше под ритъма на частите, мяташе кючеци и пушеше наргиле, с цел да е изцяло в синхрон с чалга културата. Поведението ѝ по никакъв начин не се хареса на почитателите ѝ, които са гневни съперници на попфолка и не желаят да виждат любимката си в сходно амплоа.

„ Винаги съм държала да съм друга и откогато се помня, все съм дива и бунтарка. Докато моите другари ходеха на чалга дискотека, аз бях в друго заведение и слушах Мишо Шамара. Имам доста другари в чалгата – с Галин сме близки, Галена доста я одобрявам. Разбрах, че е огромна нелепост да има война сред стиловете. Последната ми ария се пуска в чалга заведенията, което ме радва. Доказателство за липса на война са дуетите сред чалга и рап изпълнителите “, разяснява пред изданието Диона.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР