Галена изглежда зашеметяващо в новия си клип Еуфория“. Галка-малка винаги

...
Галена изглежда зашеметяващо в новия си клип Еуфория“. Галка-малка винаги
Коментари Харесай

Ето и диетата на Галена, с която тя се вкара в мега форма за "Еуфория"

Галена наподобява зашеметяващо в новия си клип „ Еуфория “. Галка-малка постоянно е имала супер тяло, само че в този момент напряко ни умъртви с тази визия. Насладихме се и на едно клипче в нета, на което тя танцува кючек до момента в който Азис й пее, в което също се виждат плочки, плосък стомах и супер крайници. Ние успяхме да измъкнем тайната диета на певицата, с която тя събра хиляди мъжки погледи.

Без закуска

Галена спазвала режима Intermittent fasting или Фастинг 16:8. Това значи, че ядеш 8 часа, 16 не ядеш. Ако вечеряш в 18:00 ч., идващото ти хранене или закуската би трябвало да е чак в 10:00 ч. сутринта. Галена пропущала вечерята и това й осигурило бърза автофагия – тялото единствено изяждало ненужните мазнини.

Виж още: Силикони на припек: Родни звезди хукнаха по летни екскурзии, показват разкош на фона на криза 

Протеини и нищо друго

За да махне арестувана вода и да ограничи калориите, тя не хапвала никакви въглехидрати. Менюто й включвало единствено риба на пара със зеленчуци, чисто месо или яйца. Единствените калории, които си разрешавала от въглехидрати били тези от плодовете и обичаните й овесени ядки заран.

Виж още: Алекс Гърдева му отпусна края, награби се с известна поп-фолк звезда

Без сол

Галка била посъветвана от прочут културист няколко дни преди клипа да спре напълно солта и да пие доста вода. Това разрешило на тялото й да се „ изпили “, като в деня на фотосите тя напълно спряла и водата, с цел да може да се покажат плочките и завършените й мускули от няколкото седмици, прекарани във фитнеса. Менюто й включвало плодове, зеленчуци, сурови ядки, яйца, изсъхнало пилешко и по парче черен шоколад за сила. Е, признаваме, че резултатът е УАУ!

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР