Галена имаше по-различен рожден ден. Фолкдивата празнува 35 години на

...
Галена имаше по-различен рожден ден. Фолкдивата празнува 35 години на
Коментари Харесай

Галена със специална изненада от Галин за РД

Галена имаше по-различен рожден ден . Фолкдивата чества 35 години на 21 май с изненада от мъжа си Галин и с двамата си синове, разбра HotArena.

Пайнерката, която неотдавна показа шлагера „ 100 живота ”, призна, че се е зарадвала във фейсбук профила си, където показа фотоси от скромното празненство. И въпреки всичко, малко по-рано, Галена още веднъж напомни тъгата си, че не върви по участия и не се среща с феновете си.

„ Свикнала съм да се усещам по различен метод по това време на годината. Моят празник постоянно е бил част от едни по-специални мотиви през май. Няма да скрия, че това ми липсва! Ще употребявам правото си на предпочитание през днешния ден и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем още веднъж дружно! Щастлива съм! Заради вас! ”, показа Галена, малко откакто фенове я сюрпризираха с клипче, в което насочиха благопожеланията си.

Галена не може да свикне с карантината, въпреки че към този момент я приема по-леко. В началото фолкдивата изпаднала в мрачни прочувствени положения. Рязката смяна в всекидневието й я сварила неподготвена. Вече години наред тя бе привикнала да следва прецизен проект в натовареното си всекидневие. Хитовата пайнерка реди по месеци тактиката си по кое време какви песни ще запише, по кое време ще снима клипове и по кое време ще ги показа на феновете си. Междувременно, пътуваше непрекъснато у нас и в чужбина. Като един от топ изпълнителите в каталога на „ Пайнер ”, певицата едвам успяваше да одобри всички предложения за участия и бе привикнала с недоспиването и динамичния метод на живот. А през май Галена по традиция е и измежду най-желаните певици по купони  по мотив баловете, само че не и тази година, за което загатна и самата тя. Вече седмици наред певицата си стои у дома.

Първоначално певицата леко се паникьосала и намерила успокоение в готвенето. По през целия ден тествала разнообразни предписания, с които радвала синовете и мъжа си. След като й омръзнало да е кулинар, Галена се захванала с интериорния дизайн на просторната къща, която с Галин строиха дълго време. До преди карантината, тя все не намираше свободно време, в което да изпипа детайлите по обзавеждането. Затова певицата реши да се възползва от карантината, поради която се задържа у дома, както всички, и се втурна в избиране на мебелировка. А и новото занятие й подейства релаксиращо.

Все отново Галена не устоя дълго и с това амплоа. Хитовата певица бе измежду дребното, които вложиха в нов клип по време на изключителното състояние.

Певицата пусна „ 100 живота ”, като във видеото взе участие артистът Иво Аръков, и събра овациите на феновете си. Е, скоро надали ще може да извършва този шлагер по участия, само че пък я загрява близкия контакт с почитателите, които не престават да разясняват в интернет новия й шлагер, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР