Галена и Галин определено са сред малкото двойки в светските

...
Галена и Галин определено са сред малкото двойки в светските
Коментари Харесай

Галена призна, че с Галин са били на косъм от раздяла

Галена и Галин несъмнено са измежду дребното двойки в светските среди, които съумяват да запазят любовта си цели 14 години и да се радват на устойчиво семейство, отглеждайки двамата си синове Александър и Стефан.

Певицата не крие, че е имало интервал, в който са мислили за разлъка, само че най-после любовта побеждава.

Разривът в връзките им идва по време на седмата година от взаимното им общуване. „ Тогава ми беше доста натоварено и физически, и душевен. Галин се усещаше подценен от моя опит да лавирам сред всички задания. За едно семейство, за една сполучлива връзка е основно не просто да присъстваш, само че и да участваш “, признава Галена.

Оттогава тя взема генерално решение да редуцира участията си и да пее единствено три дни в седмицата, а през останалото време изцяло да се отдаде на ролята си на майка и стопанка.

Тя е безапелационна, че решението си е било персонално нейно и половинката ѝ в никакъв случай не ѝ е поставял ултиматум. „ На всяка жена е ясно какво бих избрала, в случай че сътрудникът ми ме сложи пред избора кариера или дом, само че това в никакъв случай не се е случвало при нас “, безапелационна е чаровната брюнетка.

Тя е щастлива, че мъжът ѝ Галин я поддържа не просто като обичан. Той ѝ е същински почитател, доста харесва това, което прави, и се радва на триумфите ѝ.

Иначе Галена го е впечатлявала с мусака и пълнени чушки, „ Сигурно по тази причина толкоз ме обича. Двамата се допълваме. Всеки знае слабите страни и нещата, които нервират колегата му, само че живеем в естетика с това. Доста сме разнообразни - аз съм разсеяна, а той е проведен, само че пък в случай че бяхме идентични, евентуално нямаше да мелим брашно дружно “, споделя Галена пред списание „ Дива “.

„ И двамата не сме сръдливи - в границите на минути, часове забравяме какво е било. Дори да имаме скандал, той бързо отшумява и след час-два все едно нищо не е било. Това доста оказва помощ “, откровена е изпълнителката
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР