Галена и Галин бяха пример за перфектното семейство и идеалната

...
Галена и Галин бяха пример за перфектното семейство и идеалната
Коментари Харесай

Полудя ли от инжекциите: Галена пияна през вечер, вдига ръка на Галин!

Галена и Галин бяха образец за съвършеното семейство и идеалната обич, само че за жал през днешния ден наподобяват доста повече на героите от кино лентата " Когато един мъж обича една жена ". Тези, които са го гледали, помнят по какъв начин мъжът, изигран съвършено от Анди Гарсия, даваше всичко от себе си, с цел да избави жена си - Мег Райън от пиячката. Но все не му се получаваше, а животът с нея се бе трансформирал в същински пъкъл.

Близки до Галин разкриха, че у тях от дълго време е същото. Не е ясно кое е отключило фрапантната смяна в Галена, само че от много време насам тя като че ли била различен човек. Не стига, че не се храни и не стопира с рисковите инсулинови инжекции, с цел да е слаба, само че почнала да пие крепко. Тя и преди беше на " ти " с чашката, само че все по-често се олюлявала в дома си пияна.

" Синовете й я гледат в това положение, което е неуместно, а Галин е вдигнал ръце, тъй като не може да излезе на глава с нея. В мига, в който й отнеме бутилката или най-малко се опита да го направи, тя изригва против него като разярена пантера, стартира да го замеря с чаши и даже подвига ръка против него. Няколко пъти към този момент е скачала да го бие. Не, че той ще я остави да го нарани, несъмнено, мъж е, само че живее ли се в такава конюнктура, това е пъкъл ", описват осведомени.

Те не дават гаранция, че този път Галин ще успее да се оправи с Галена и че няма да се стигне до бракоразвод.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Галин Галена Галена и Галин инсулинови инжекции Анди Гарсия Мег Райън мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР