Галена и Фики Стораро ще посрещнат новата година на топло

...
Галена и Фики Стораро ще посрещнат новата година на топло
Коментари Харесай

Галена ще пее „на уше“ на наши баровци в Пунта Кана за 1750 долара

Галена и Фики Стораро ще посрещнат новата година на топло място, къде ще проработят и яки пачки. Те са отказали всички изяви по родните кръчми и клубове.

Поп-фолк звездите ще се вихрят на Пунта Кана в Доминиканска република, където баровци са ги наели, с цел да им пеят безусловно „ на уше “, написа „ Галерия “.  Кувертите за изявата им са лимитирани, а чартърният полет, с който ще летят всички посетители към този момент е напълнен.

Родни богаташи са броили за специфични пакети започващи от 1750 $, осигуряващи им 5 нощувки и неповторима празнична нощ с присъединяване на едни от най-големите родни звезди.  Купонът, с който защити ще посрещнат 2023 година, ще събере и двама от обичаните комици -   Краси Радков и Тончо Токмакчиев. Диджейската част пък е поверена на Диан Соло от Deep Zone Project, който ще бъде с певицата Ева-Мария, която помним от X Factor.

Най-голямата звезда на поп фолка, ще взе участие по това време в новия сезон на „ Гласът на България “ по bTV, само че ще успее да прелети Атлантика, с цел да бъде част от първото по рода си посрещане на новата година този метод. Бившата пайнерка е подготвила най-големите си шлагери. Колегата й Фики, с който имат най-малко пет дуетни песни ще показа някои от най-интересните си облици от „ Като две капки вода “, както и шлагери от богатия му репертоара и от този на татко си Тони Стораро. Цялата стратегия ще се разпокъса на две разнообразни места в Пунта Кана в при следващи празненство вечери.

Със сигурност хонорарите, които ще приберат родните звезди, не са нормалните, които взимат по празниците. А и да предпочетат графиците им да не са претъпкани по Коледа и Нова година, значи, че контрактуваното си заслужава.

Освен това Галена и Фики се допуска, че са планували да вземат и свои хора на далечното странствуване. Това в допълнение ще оскъпи престоя им там за сметка на уредниците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР