Галена е певица с над 17-годишна успешна кариера. Нейният живот

...
Галена е певица с над 17-годишна успешна кариера. Нейният живот
Коментари Харесай

Откровено: Галена издаде най-големия си порок

Галена е певица с над 17-годишна сполучлива кариера. Нейният живот е музика, само че освен. Хобито ѝ е модата, а вкъщи е отдадена майка на две момчета. Скоро тя ще се впусне в нещо изцяло ново – щ.

" Досега отказвах поканите за " Гласът на България ", тъй като не се усещах подготвена. Реших, че на петия път би трябвало да приема " – показа с усмивка Галена в " Преди обед " по bTV.

" Не съм човек, който подлага на критика. Винаги съм била тактична и това ме е спирало, само че към този момент съм задоволително уверена. След 17 години опит и това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в YouTube, мога да дам доста препоръки и да покажа верния път на тези младежи " – добави певицата.

" Дължа доста на родителите си, които отидоха в Гърция, с цел да ме устоят да изучавам в различен град. В тийнейджърските ми години те не бяха до мен, с цел да осъществен фантазията ми. Благодаря и на моите преподаватели Галя Асенова и Дарина Бошнакова, на компания " Пайнер ", на моя екип и на стилиста си Добромир Киряков " – показа Галена пред Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР