Галена е готова с поредния удар по колежката си. Певицата

...
Галена е готова с поредния удар по колежката си. Певицата
Коментари Харесай

Галена цака Преслава с ботуши за 3 бона


Галена е подготвена с следващия удар по колежката си. Певицата от Смядово желае да покаже на някогашната си другарка, че е доста по-заможна и може да си разреши всичко. Галена ще се качи на сцената с ултра скъпи обувки на знаменит дизайнер. Чизмите на певицата костват малко повече от 3000 лв.. И това е единствено началото. Специалният тоалет на изпълнителката на " Мама вихър " е по поръчка и цената му е няколко пъти повече от скъпарските й обувки.

Галена си купува всичко от Съединени американски щати, където пайнерката бе на отмора преди няколко седмици. Под зоркия взор на персоналния й стилист Добромир Киряков Галена няколко дни деликатно сортира облеклото, с което да се появи пред препълнената " Арена Армеец " и да остави без мирис публиката.

За разлика от нея Преслава ще заложи на нормалния си обикновен жанр, написа " България Днес " базирайки се на меродавен източник. Наскоро станалата майка не крои проекти да се конкурира с Галена, още повече в това на коя облеклата са по-лъскави и по-скъпи. Преслава ще избере в последния миг тоалета си, защото няма време да обикаля бутици, както колежката си. В момента мислите на Преслава са ориентирани единствено към няколкомесечната й дъщеричка Паола.

Най-вероятно двете колежки няма да се засекат на афтърпартито след концерта. Преслава и Галена не могат да заровят томахавките дълги години и никой не може да ги сдобри.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР