Галена е безспорно една от най-добре облечените поп-фолк певици. Тя

...
Галена е безспорно една от най-добре облечените поп-фолк певици. Тя
Коментари Харесай

Коя я носи по-добре: Галена облече култовата зелена рокля Versace на Джей Ло

Галена е несъмнено една от най-добре облечените поп-фолк певици. Тя постоянно умее да показа нещо ново и тотално друго, което я прави неповторима.

Певицата неотдавна показа новата си ария, която е дует с Криско. Песента се споделя " Красиви неистини ", а ефектното и свежо видео единствено способства още повече за прелестното въодушевление, което парчето носи.

Визията на Галена, е както постоянно безупречна. Един от тоалетите обаче направи усещане на стилните спецове, а точно зеленета рокля, с която певицата е на един от фрагментите.

Виж още:

Красивата изпълнителка показа и фотография, на която се вижда в елементи красивата рокля, която е много именита. Преди тъкмо 20 години поп дивата Джей Ло за първи път облече роклята на премиите " Грами ".

Тоалетът е дело на фешън къща " Версаче " и е известна като Jungle dress (Джунгла), поради шарките по красивия и изтънчен плат.

Нещо любопитно:

Една от аргументите за основаването на Гугъл Images е, тъй като след появяването на Дженифър на премиите " Грами " с тази рокля, настава всеобщ интерес към нея, а търсачката е била залята с търсения за тоалета. 

Виж още:

20 години по-късно Джей Ло повтори триумфа на роклята, въпреки и с дребни промени по нея. Преди няколко месеца Дженифър закри стилното шоу на " Версаче " в Милано, където се организира седмица на модата, като бе облечена в нов вид на въпросната рокля.

На коя от двете дами стои по-добре? Ние считаме, че и двете наподобяват зашеметяващо, като всяка придава друг нюанс на роклята.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР