Galaxy Note серията на Samsung ежегодно предлага едни от най-мощните

...
Galaxy Note серията на Samsung ежегодно предлага едни от най-мощните
Коментари Харесай

Ще ни разочарова ли Galaxy Note 20

Galaxy Note серията на Samsung годишно предлага едни от най-мощните и красиви смарт телефони на пазара, само че изтекли неотдавна спецификации разкриват, че Samsung може би трансформира курса.

През миналите дни се появиха неофициални и полуофициални фотоси на идния флагман, а от през вчерашния ден разполагаме с още повече елементи за спецификациите на Note 20.

За голяма изненада на всички Note 20 се обрисува да е стъпка надолу във връзка с на някои екстри, с които сме привикнали да асоциираме Note.
 Снимка 489144

На първо място е плоският екран, който наподобява ще замести извития панел, трансформирал се в емблема за моделите на Samsung.

Все отново AMOLED дисплеят е значителен с диагонал от 6.7 инча, само че с периодичност на освежаване от единствено 60Hz. Това си е изненада, имайки поради качествата на екраните, които видяхме при тазгодишните S20 модели.
 Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra - нова страница за компанията
Новите Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra на Samsung

Истински нововъведения, неземни камери и още доста изненади

Между елементарния Note 20 и по-натруфеният Note 20 Ultra ще има минимални разлики в дизайна, само че към този момент не знаем тъкмо какви.

От данните, изложени от Winfuture, излиза наяве, че гърбът на новите Note 20 ще е пластмасов и няма да забележим на него 108-мегапикселовия датчик, който обра овациите още при започване на годината.

Засега чакаме 12-мегапикселова основна камера, 12-мегапикселова леща с необятен ъгъл и 64-пикселова телефото леща, която обезпечава до 3х хибриден и 30х цифров зуум.
 Снимка 489145

Моделите в Европа най-вероятно ще са с Exynos 990, който е много мощен, само че към момента не изцяло равностоен като показване на моделите на Qualcomm.

RAM-та ще остане 8GB, както при миналогодишния Note 10, а мястото за предпазване е 256GB, без алтернатива за microSD.
 Samsung Galaxy Z Fold 2 5G, Note 20 Ultra и първите изтекли изображения на сгъваемия модел
Първи изтекли фотоси на Galaxy Z Fold 2 5G и Note20 Ultra

Телефоните наподобяват шикозни и пипнати

Също по този начин дочуваме, че S Pen при Note 20 ще е друг от този при Note 20 Ultra по това, че вторият ще е с по-ниска инертност.

Подчертаваме въпреки всичко, че това са " изтекли " данни и не са публично доказани от Samsung. Истината за моделите и всичко за тях ще научим на пети август, когато ще се състои онлайн представянето на Note 20 и още няколко нови джаджи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР