Galaxy Note 8 е едно от най-интересните устройства, върху които

...
Galaxy Note 8 е едно от най-интересните устройства, върху които
Коментари Харесай

Проектът Samsung Galaxy Note 9 носи кодовото име Crown

Galaxy Note 8 е едно от най-интересните устройства, върху които е работила Samsung напоследък. Сега, когато смарт телефона дебютира, може с убеденост да се каже, че компанията надмина всички упования.

Да преминем към същността: производителите на смарт телефони постоянно назовават плановете за развиване на своите флагмански артикули с неповторими кодови имена. Така да вземем за пример, Samsung назова планът Galaxy Note 8 “байкал”, сходно на едно от най-големите в света езера в Русия, напомнящ за огромен екран във фаблета.

Сега обаче пристигна времето да смени вниманието към устройството от последващо потомство. Според най-новите данни, Samsung към този момент е почнала създаването на новия Galaxy Note. В Мрежата даже се появиха някои клюки, свързани с това. Между другото, последните от тях допускат, че устройството Galaxy Note от последващо потомство (което най-вероятно ще излезе под името Note 9), има вътрешно кодово име “Crown”, което се превежда като “Корона”. Казват, че това кодово име демонстрира желанието на Samsung да затвърди позицията си на пазара на смарт телефоните.

Течът идва от южнокорейска обява, която цитира формалния представител на доставчика на съставни елементи за Samsung:
“Ще стартираме да доставяме съставни елементи за производството (на Galaxy Note 9) през първото тримесечие на идната година”.

Galaxy Note 8 е екипиран с 6,22-инчов екран – най-големият в линията през тази година. Очаква се, че размерът на екрана в идващия модел ще бъде същия. В частност, допуска се, че в него под екрана ще е вграден четецът на пръстовите отпечатъци, само че както нормално ще би трябвало да изчакаме до анонса, с цел да разберем дали това в действителност ще е по този начин.

Някои пазарни анализатори чакат, че Samsung ще показа новия модел Galaxy Note през август 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР