Галант заяви, че в продължение на повече от десетилетие Хамас

...
Галант заяви, че в продължение на повече от десетилетие Хамас
Коментари Харесай

Израел към САЩ: Нуждаем се от няколко месеца, за да победим в ивицата Газа

Галант съобщи, че в продължение на повече от десетилетие " Хамас " е изграждала " инфраструктура подземен и над земята " и за унищожаването на ислямистката формация " ще е нужен дълъг интервал от време - това ще продължи повече от няколко месеца, само че ние ще победим и ще ги унищожим ".

Двамата разискаха и нуждата от връщане на израелците в домовете им наоколо до границата с Ливан, откакто десетки хиляди хора бяха разселени заради боевете с подкрепяното от Иран придвижване " Хизбула ", се споделя в изказване на канцеларията на Галант.

Израелските военни са популяризирали листовки в линията Газа, в които оферират пари против информация за командири на " Хамас ", съобщи ДПА, като се базира на изказвания на очевидци.

Военните оферират 400 000 щатски $ за информация за водача на " Хамас " Яхия Синуар, 300 000 щатски $ за неговия брат Мохамед Синуар и 100 000 щатски $ за военния началник на палестинската ислямистка формация Мохамед Дейф.

Израелските военни възнамеряват да унищожават цялото управление на " Хамас " в линията Газа след нападението против Израел на 7 октомври, отбелязва ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР