Гълъбово е обградено от жандармерия. Причината е инцидент от вчера

...
Гълъбово е обградено от жандармерия. Причината е инцидент от вчера
Коментари Харесай

Роми с брадви нападнаха полицията в Гълъбово, жандармерията обгради града

Гълъбово е обградено от жандармерия. Причината е случай от през вчерашния ден в ромската махала, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Ромите са се забавлявали шумно, музикална уредба е дънила до късно мощна музика. На място е дошъл патрул. Полицаи са се пробвали да конфискуват музикална уредба, само че ромите са ги нападнали. Те са потрошили патрулния им автомобил.

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че през вчерашния ден към 14.24 часа е получен сигнал за мощна музика, идваща от махала в гр. Гълъбово. Пристигналият полицейски екип открил на място пияна компания, а звуците идвали от конфигурирана преносима тонколона. При последвало полицейско предписание за прекъсване на музиката и показване на документи за идентичност, събралите се освен отказали изрично, само че и почнали да се държат нападателно и надменно – хвърляли камъни, заканвали се. На място били изпратени в допълнение сили на реда. Установени и арестувани са основателите - петима локални поданици - трима от които осъждани.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс. Предстои материалите да бъдат докладвани в прокуратурата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР